Varför Proper People?

Varför Proper People?

Vi erbjuder rekryteringstjänster både som externa rekryteringskonsulter och som inhousekonsulter. Köp oss för ett fast arvode eller per timme när du behöver rekrytera chefer och specialister!

Tillsammans har vi många års erfarenhet från rekrytering och bemanning av chefer och specialister. Det ger oss en djup förståelse för våra kunder och kandidater och vad som krävs för en bra matchning och en effektiv process. Vi arbetar främst med rekrytering till fastighetsbranschen men arbetar även med tillsättningar till andra branscher.

 

Om företaget

Företaget växte fram ur ambitionen i att bistå bolag med att fortsätta attrahera och rekrytera relevanta medarbetare som kan bidra i att utveckla verksamheten parallellt med sin egen utveckling. Proper People tror på värdet av att lära känna varje kunds organisation och dess kultur samt fördjupa kunskapen om varje kandidats erfarenheter och drivkrafter. Allt för ett nära och personligt samarbete med varje företag och möjligheten att identifiera och attrahera bäst lämpade kandidater för tjänsten.

Therese har snart 20 års erfarenhet av rekrytering med en bakgrund från Manpowergroup/Experis samt från Fasticon Kompetens i roller som affärsområdeschef, affärsutvecklingschef, försäljningschef, KAM, rekryteringschef, rekryteringskonsult och har som ledare i 10 års tid fått följa och stödja medarbetares utveckling. Detta ger våra kunder möjligheten till att få hjälp av en konsult som förstår verksamhet och strategi samt har en praktisk erfarenhet av att operativt leda och utveckla individer i sin omgivning.

Maria har drygt 20 års erfarenhet från rekrytering, både i roller som extern konsult och inhouse. Maria har haft ledande befattningar hos bland andra Manpower och Smile och driver sedan åtta år konsultverksamhet inom HR, ledarskapsutveckling och rekrytering. De senaste fem åren har hon fokuserat mot fastighetsbranschen och tillsatt allt ifrån VD-tjänster till affärsområdeschefer och förvaltare. Med gedigen erfarenhet från tillsättning av chefer och specialister bidrar hon till att din rekryteringsprocess blir framgångsrik.